Zoopark Zelčín

Úžasné babyfriendly místo vhodné na příjemný den s dětmi i přespání.

Ať už hledáte zajímavé místo na přespání umístěné na Vltavské cyklostezce nebo tip na netradiční výlet s dětmi nedaleko Mělníka, Prahy či Kralup nad Vltavou, vyrazte do Zelčína. Je to dokonalé spojení všeho.

Moc pěkné hřiště, zvířátka, restaurace, ubytování s výhledem na zvířátka.Nečekejte velký luxus, na nic si tu nehrají. Projdete si normálními chlívky, v restauraci mají hotovky, točenou limču a pivečko. Ceny jsou rozumné, jídlo kolem 130 Kč. Na koníkovi děti svezou za 30 Kč. Trampolíny, myslím 50 Kč. Ze zvířátek uvidíte koníky, slepice, prasata, kozy, pštrosy, kachny, morčata a krůty.Uvnitř byl i jeden klokan, jestli se nepletu ? Pár hraček najdete i uvnitř restaurace.

Areál je veliký, takže si to tu užijete v jakémkoli období. Jen tu bude v sezóně během dne asi hodně lidí. Přijedete-li ale za účelem ubytování, budete mít večer a ráno všechno pro sebe. To byla naprostá paráda a můžeme to jen doporučit. Holky byly kvůli pštrosům pod oknem nalepené na skle až do tmy a ráno nemohly ani dospat.

Ubytování v apartmánech vyjde na 1200 Kč na noc, ale mají 2 pokoje a koupelnu, součástí je kuchyňka a hlavně je to s výhledem do ohrádky se zvířátky (kozičky, pštrosi). A když budete objednávat na poslední chvíli jak my, dostane slevu 25 % ? Více info zde. K přespání můžete využít i týpý nebo chatičky.

A pokud byste se chtěli pokořit Vltavskou a Labskou stezku jako my, mrkněte na článek Vltavská a Labská stezka s dětmi.

Další výlety v okolí najdete v naší databázi výletů nejen pro kočárky. Další tipy, rady a inspirace se skrývají v naší knížce Akční rodiče od A do Z.

This slideshow requires JavaScript.

 

Facebookmail

1 komentář u „Zoopark Zelčín“

Napsat komentář