Hernička, teráska s bazénkem a relax zónou

Dětský koutek Time Out v pražském OC CHodov jsem znala, ale teráska dává téhle herničce punc dokonalosti. Včera jsme tu strávily 9 hodin (jako fakt 🙂 ) a rádi se vrátíme.

Trávit čas v nákupním centru, zvlášť když je venku hezky, to není nic na nás. Ale dětský koutek pro nejmenší v nákupním centru OC Chodov stojí za návštěvu. Vstupné je dost vysoké – na každé dítě starší 6 měsíců zaplatíte 198 Kč, ale když nejdete jen na otočku, tak je to fajn investice.

Hernička je plná úžasných vychytávek, montesorri hraček, ale nabízí i tradiční favority jako kočárky, odrážedla, dílničku, klouzačku do balónků, malý tobogánek, kuchyňku atd. Je velká, děti si vyhrají vážně dlouho.

To, co mě ale nadchlo a o čem jsem nevěděla, je pěkná teráska s houpací „sítí“, relax židličky, trampolínou a bazénky. I v létě jste na vzduchu, děti se můžou cachtat, dovádět venku. A hlavně je tady možné děti i uspat. Holky si tak včera na střídačku zdřímly v kočárku a díky tomu jsme tu mohly strávit opravdu celý den.

Součástí je kavárna, můžete si dát kafčo, domácí limču vínko, dortík. Ledová káva je opravdu ledová a opravdu mňamózní. Z jídel mají jenom pizzu a panini, ale na druhou stranu, nemají problém s tím, když si přinesete jídlo z food courtu nebo z domova. K dispozici je mikrovlnka, velký jídelní stůl, dětské stoličky.

Na záchodě najdete přebalovací pult, nočník, dětské prkénko na záchod.

Během dne (včera v pátek) tu téměř nikdo nebyl. Jen navečer se to trošku zaplnilo. Jediné, na co pozor – neberou tu karty. A vezměte dětem ponožky, ve kterých by se měly v herničce pohybovat.

Pro děti od 3 let je pak ještě koutek o patro níž, ale ten je ještě výrazně dražší – počítá se s tím, že tu děti necháte, součástí je hlídání a platíte od hodiny. Případný doprovod stojí dalších 30 Kč.

Více informací najdete zde.

This slideshow requires JavaScript.

Facebookmail

Napsat komentář