Lumina park – světýlka s příběhem

I letos se na koupališti Džbán rozsvítily milióny světýlek. Expozice nesoucí název Tajemné zahrady nadchne děti i dospělé, zaujme všechny vaše smysly (chuť tedy v případě, že máte rádi třeba horkou čokoládu) 🙂 Světýlka v kombinaci s nádhernou hudbou stojí rozhodně za návštěvu.

Světelná show navazuje na loňskou úspěšnou expozici na motivy Alenky v říši divů. Letos nejde o jeden příběh, čekají na vás čtyři oddělené části: Zahrada her, hudby, umění a strachu. Všechny jsou propracované do maličkého detailu a oproti loňsku obsahují řadu interaktivních prvků. Děti mohou bubnovat, hrát na světelné nástroje, vybarvovat obrazy, honit se v bludišti či hrát všerůzné hry nebo řídit auto. Mrkněte na kraťounké video pro nasátí úžasné atmosféry.

Celá trasa je sjízdná s kočárkem, má cca 1,5 km. Počítejte ale s cca 2 až 3 hodinami času. Auto zaparkujete hned před Lumina parkem. V areáu jsou k dispozici dvě občerstvení (obě fast-foodového ražení – párek v rozhlíku, hranolky, teplé a studené nápoje.

Lumina park můžete navštívit každý den po setmění, a to až do 25. 2. 2024. Aktuální otevírací doba, vstupenky a další informace jsou k dispozici webových stránkách Lumina parku.

Facebookmail

Napsat komentář