Novinky v Keen – získej slevu a mrkni na horkou novinku WK400

V prodejnách Keen můžete letos narazit na skvělé novinky. Za sebe doporučuji omrknout revoluční botku WK 400 – univerzální botu na pohodlnou chůzi všeho druhu. Po děti jsme letos vybrali sandálky Moxie a celoročky Targhee sport. Super je i projekt ReKeen, který vám umožní koupit botky za hubičku a nebo získat slevu na nové.

ReKeen – jak to funguje?

Služba ReKeen funguje tak, že můžete do jakéhokoli Keen Concept Storu v Praze a Ostravě donést použité botky. Za dětské dostanete podle míry opotřebení slevu 400, 200 nebo 100 Kč. Za dospělácké pak slevu 700, 400 nebo 100 Kč. Pokud by vás lákal nákup použitých (za mě ale krásných botiček) za 300 Kč, čekají na vás v pražské prodejně Keen v Metropoli Zličín v Praze. Mrkněte i na video. Více info najdete zde.

WK400 – láska, ke které jsem se musela prohoupat

Když mi doma přistály žluťáky WK400 na testování, byla to láska na první pohled. Zamilovala jsem se do nich na první dobrou. Asymetrické zavazování, tvar, barva. Wau, jsou prostě krásné!!! První obutí byl ale trošinku šok. Botička samaosobě je velmi pohodlná, dostatečně široká. Má hodně místa na prsty, a přesto je pevná. To bylo všechno super, aleeeee..

Na první dobrou mě hodně překvapilo, že má vyšší a houpavou podrážku. Hlavou mi proběhlo „cožeeee, co to jeee“? Na první obutí mi to nebylo úplně příjemné. Bylo to něco nového, nezvyklého. Po pár minutách jsem si ale uvědomila, že je to vlastně docela příjemné. Houpavá chůze se mi začala líbit, začala mi být příjemná a botky teď ráda obuju do města, i na výlet.

V botách i ráda řídím. Dobře se mi v nich ťapká v terénu, po kamenech, do kopce. WKčtyřstovky mají kvalitní podrážku, nekloužou ani v terénu. Hezky drží. Botky vydržely suché i po celodenním výletu na Velký Javor, kde nás v dubnu překvapil ještě sníh. Jen tedy nejsou na dlouhé postávání.

A víte co … poprvé v životě jsou součástí mého botníku boty, které byly představeny na Prague fashion weeku. Botky, o jejichž technologii psal i americký Forbes. Co víc si přát. Děkuji za možnost je otestovat. Dávám palec nahoru. Všechny 😊

Sandálky Moxie a celoročky Targhee

Dětské botky máme teprve krátce, zatím vám k nim nemohu napsat více než to, že jsou krásné na oko. Moxie mi přijdou užší než Newporty. Otestujeme a dáme vědět.

Facebookmail

Napsat komentář