Den v Toboga Fantasy

Místo, kde zabavíte děti na celý den a vy sami si dáte pěkně do těla.

I když jsme přívrženci spíše outdoorových aktivit, jednou za čas neškodí vyzkoušet i vnitřní atrakce – třeba právě v několika příštích dnech, kdy předpověď nevypadá příliš vlídně.

Toboga Fantasy se nachází na pražském Zličíně hned vedle Ikey a nabízí nespočet skvělých atrakcí. Labyrint plný překážek, tunelů, síťovaných přemostění a klouzaček zaujme děti od nejútlejšího věku. Výhodou totiž je, že na všechny atrakce mohou i dospělí, takže si je můžete projít i s vašimi miminky. Terezka byla v roce a půl úplně nadšená. Zato já byla totálně vyřízená 🙂 Prolézat v 6. měsíci těhotenství všechna ta zákoutí a zvedat Terezku všude, kde ještě nedosáhla, dalo docela zabrat 🙂 Ale bylo to parádní. A obě jsme si to náramně užily.

Na místě se také můžete svézt na velkých nafukovacích kruzích, na bobech, zařádit na balónech a na trampolínách. K dispozici je i ohraničený prostor pro nejmenší se skluzavkami, balónky, kostkami a houpátky.

V centru najdete i restauraci s poměrně dobrým výběrem jídel a nápojů. Seženete tu klasické fast-food specialitky, ale v nabídce má své místo i zdravější kuchyně. My si opravdu moc pochutnaly na špenátovém rizotu s kuřecím masem.

Doporučuji pohodlné oblečení, ve kterém se vám bude dobře prolézat labyrint atrakcí, jezdit na klouzačkách apod. Džíny s kapsama docela brzdily 🙂

Více informací na www.toboga.cz.

Facebookmail

Napsat komentář