Králík v rádiu

Ideální místo, kam zajít, když máma píše blog a Terezka si chce hrát.

Konečně jsem našla místo, kde mám klid na psaní. Místo, kde nemám pocit, že když pracuji, tak Terezka strádá. Králík v rádiu v pražském Karlíně nabízí jak zázemí pro rodiče, restauraci, tak velkou herničku plnou zajímavých hraček a aktivit, kde na děti dohlíží sympatická slečna. Terezka i já jsme si to tu oblíbily během první minuty. Já oceňuji příjemné prostředí, kam se můžu „zašít“ a soustředit se na psaní, a Terezka řádí s ostatními dětmi v herničce.

Na své si přijdou děti od kojenců až po první stupeň. Najdou tu spoustu hraček a na venkovní zahrádce je k dispozici bazének i dětské motorky a odrážedla. A mají tu i živé králíky 🙂 Každý den je připraven speciální program pro děti, které se chtějí zapojit do hudebních, výtvarných či pohybových aktivit. Za hodinu v herničce s paní, která na děti dohlíží, zaplatíte s permanentkou 25 Kč. Ale můžete využít i možnost hlídání za 120 Kč na hodinu, když si chcete jít zařídit něco mimo kavárnu nebo si jít třeba zaběhat.

Součástí prostoru je restaurace, která je přizpůsobena malým návštěvníkům (méně soli a koření) a ve stálé nabídce jsou i dětské porce. Vyberou si i ti, kteří mají bezlepkovou, bezlaktózovou nebo vegetariánskou dietu a vaří tu pouze z čerstvých a sezonních surovin bez přidaných dochucovadel či zvýrazňovačů chutí. Vše, co je v nabídce, vzniklo přímo v kavárně.

Tak třeba se tu někdy potkáme ?

Více informací naleznete na www.kralikvradiu.cz.

 

Facebookmail

Napsat komentář