Lumina park aneb na skok do pohádky

Kam s dětmi v Praze? Kam s dětmi za odměnu? Jaký dárek pro děti k Vánocům, za vysvědčení nebo k narozeninám? Pokud jim chcete udělat opravedu radost, mrkněte na Lumina park. Projděte se pohádkovým světem inspirovaným motivy z Alenky v říši divů. Provázet vás bude bílý králíček, ale hlavně stovky světýlek, světelných efektů a krásná hudba. Chvíli jsme se báli, chvíli se nechávali unést krásnými expozicemi. Některé kousky jsou trošku kýčovité, ale z pohledu dětí, čím větší kýč, tím větší nadšení. A že naše holky byly meganadšené. Úspěch měl u nich hlavně krásný tunel symbolizující králičí noru, bouřka, strašidelný les, zrcadlo, kolotoč, světelné bludiště a závěrečný zámek. Ale je tam toho tolik! A až bude sníh, bude to tu opravdu pohádka.

Stezka se nachází na pražském Džbánu a je dlouhá 1,5 km. Celá je sjízdná i s kočárkem. Jen je tam pár schodů, ale ty zdrncáte nebo přenesete. Hned po schodech následuje kiosek s občerstvením, tam naberete sílu.

Park je inspirovaný evropský konceptem, který vznikl jako nápad pro zábavu během covidu, a Praha se tak stává sedmým městem, kde si tuto krásnou stezku můžete projít, a to každý večer do konce února.

Projekt je zajímavý i z pohledu ekologie – využívá úsporné led žárovičky, highlight v podobě kolotoče běží na vlastní pohon a většinu energie, kterou park spotřebuje spotřebovává právě malý kiosek s občerstvením 🙂

Mrkněte i na naše krátké video: https://youtube.com/shorts/-XmdR3Xq22U.

A pokud nechcete tento krásný zážitek, ale ani cokoli jiného zapomenout, mrkněte i na naše on-line šablony k uchovávání zážitků a tvořte si s námi Kroniku zážitků. Je to snadné a hlavně rychlé. Zvládnete to z mobilu, odkudkoli a cena je víc než příznivá 🙂 Ukázku máte ve fotogalerii a více informací tady.

Více informací na Luminapark.cz.

This slideshow requires JavaScript.

Facebookmail

1 komentář u „Lumina park aneb na skok do pohádky“

Napsat komentář