Jídlo na cesty – zdravě, rychle, skladně

Konec „dobrým“ hostincům, instantním polévkám, lunchmeatům bez masa a uheráku, který po pár dnech nemůžete na dovče ani cítit. I v přírodě je možné kouzlit a rozmazlovat své chuťové pohárky. Nevěříte? Zkuste otevřít novou Outdoorovou kuchařku od Petry Pospěchové, která je důkazem toho, že i v ešusu se dají na cestách vykouzlit neuvěřitelné dobroty, které dodají sílu každému turistovi. Dospělákům i dětem. Obsahuje netradiční recepty, které se postarají o spokojené bříško a dostatek potřebné energie na rodinných výletech i na zimních horských expedicích: od snídaní, přes svačinky, až po vydatné večeře. Jídla jsou zdravá, energeticky vyvážená a knížka obsahuje zajímavé tipy, jak se vyhnout těžkému zavazadlu a zároveň si pochutnat.

Mně láká třeba kančí ragú se sušenými hruškami. Paní autorka doporučuje uvařit dobrotu doma, omáčku nechat hodně vyvařit, nalít do pet lahví, v horách pak v zimě naředit sněhem a poté si už jen užívat tu skvělou chuť. Mno napadlo by vás to?

Knížku můžu jen doporučit, jsou to dobře investované penízky. Knížka se dá koupit v jakémkoliv knihkupectví nebo přímo na stránkách vydavatelství. Tam mě zaujala ještě Nová biokuchařka Hanky Zemanové. Krom toho, že obsahuje zajímavé a dobré recepty, najdete tam i tipy z oblasti života bez obalu, světa biopotravin apod.

A když jsme u těch knížek, nezapomeňte, že si stále můžete objednávat i naši knížku Akční rodiče od A do Z 😉 Dobrá rada, která napomůže ke spokojenému rodičovství na cestách, výletech a při sportu je tím nejlepším dárkem 😉

SOUTĚŽ

A protože jsou Vánoce, máme pro vás soutěž. Soutěžit můžete do pátku 6.12. na našem Facebooku i Instagramu. Pod post o knížkách stačí napsat, jak vy svačíte na cestách a výletech a označit osobu, které by se knížky také mohli líbit. V sobotu vylosujeme jednoho výherce, který vyhraje Outdoorovou kuchařku a Novou biokuchařku Hanky Zemanové. Jedna knížka bude pro vás, druhá pro označeného kamaráda 😉 Soutěžit můžete na FB i IG.

 

Facebookmail

1 komentář u „Jídlo na cesty – zdravě, rychle, skladně“

Napsat komentář