Vietnam a Thajsko s dětmi – promítání

Plánujete cestu do Asie a nejste si jisti, jak se na ni připravit, kudy zvolit trasu? Ale přesto máte nutkání sebrat se a s celou rodinkou někam vyrazit? Napište nám, co by vás zajímalo, rádi pomůžeme, poradíme. A pokud byste měli chuť přijít na naše promítání nebo se zúčastnit on-line workshopu, napište do formuláře níže. Něco určitě vymyslíme 🙂

A jak ty naše promítání vypadají? Čekají Vás poutavá vyprávění o tom, jak jsme s manželem a se svými maličkými dcerkami Terezkou (2 roky) a Barunkou (6 měsíců) zvládli tříměsíční putování po nádherných místech Vietnamu a Thajska. Projedete se džunglí, podíváte se do hor, do jeskyní a na krásné památky. Cestovat budeme na motorce, vlakem i nočními autobusy. Vrcholem je 4denní motojízda po horském Ha Giang i nejvyšší hora Indočíny Fansipan.

Odnesete si praktické informace, jak takovou cestu zvládnout i s dětmi, co ve Vietnamu a Thajsku s dětmi navštívit, jak se očkovat. Dostanete k dispozici praktický seznam toho, co na takovou cestu dětem a sobě sbalit.

 

Facebookmail

2 komentáře u „Vietnam a Thajsko s dětmi – promítání“

  1. Dobrý den,
    chtěla bych se s Vámi poradit, máme 2 děti (4,5 roku a čerstvě 3 roky) a rozhodujeme se mezi Vietnamem a Thajskem (ve Vietnamu jsme byli před 7 lety ještě bez dětí a moc se nám líbil; v Thajsku jsme nebyli, ale vím, že s dětmi je to vyhledávanější destinace). Chceme na měsíc.
    Dle Vaší zkušenosti byste volila spíš Thajsko nebo Vietnam? 😉
    Děkuji za radu.
    Hezký den,
    Lenka

    Odpovědět
    • Hezký den, Lenko, hodne zalezi. co od dovolene očekáváte. Thajsko má určitě krásnější pláže a moře. Je už ale hodně turistické a výrazně dražší než Vietmam. Vietnam je daleko víc dobrodružný, nabízí vícero možností, co vidět a zažít. Je tu výrazně levněji. Z pohledu bezpečnosti a zdravotní péče se nemusíte bát ani v jedné zemi. Kritériem může být i doprava. Nevim, zda se to nezměnilo, ale ve Vietnamu nebylo možne pujcit auto. Leda motorku. Ale da se tam krasne cestovat luzkovymi autobusy – jezdili jsme i pres noc. Na vylety jsme jezdili na motorce … Tak nevim, jestli jsem vam pomohla 🙂 Kdyztak jeste napiste 😀

      Odpovědět

Napsat komentář