Soběhrdy – zvířátka a hřiště

Tip, jak strávit jeden z příštích podzimních dnů plných sluníčka.

Farmapark Soběhrdy nás lákal už dlouho, ale v létě jsme měli strach z davů lidí. Popravdě i včera, když bylo tak krásné počasí a neděle, jsme trošku váhali. Ale bylo to super, super, super.

Včera jsme si tu užili krásné babí léto, volná hřiště, žádné fronty u zvířátek ani u občerstvení. A areál jako takový je prostě bezva. Pokud jste tu také ještě nebyli, je to moc krásné místo zasazené přirozeným způsobem do místní krajiny se spoustou zvířátek, krásných výběhů a atrakcí pro děti. Uvidíte tu lamy, velbloudy, klokany, pštrosy, kozy, krávy, nutrie.. a můžete je i krmit připraveným krmivem. Třeba u pštrosa je to docela zážitek a chce to trochu odvahy 🙂 Cestou potkáte celou řadu pěkných hřišťátek pro malé rošťáky i větší dítka, u vchodu je velká vnitřní herna.

Jídlo nás také mile překvapilo. Místo hranolek a langošů si tu můžete koupit ryby, těstoviny, kaši s masem atd. Zmrzku mají zdravou ovocnou od UGA. Samozřejmostí jsou dětské stoličky, přebalovací pulty.. Takže doporučujeme, moc jsme si to tu užili.

Více informací na http://www.farmapark.eu/. Mají otevřeno do konce října, ale už jen o víkendech.

Facebookmail

Napsat komentář