Hledejte s námi poklady a vyhrajte krásné ceny!

Celoprázdninová kampaň #AKCNILETO vás zavede na pěkná místa v České republice, a navíc vám dá možnost získat parádní vybavení pro Akční rodiče i malé akční loupežníčky.

Na každý prázdninový týden (od 19. 7. 2021) pro vás máme připravenu jednu soutěž na probíhající na našem Facebooku a Instagramu a jeden zajímavý tip na výlet se schovaným pokladem. Soutěžit budete moci vždy od pondělí do neděle. Poklad bude ukrytý na nějakém místě v České republice, kde bude čekat na svého nálezce. Trasu vložíme do naší databáze výletů nejen pro kočárky a natočíme pro vás video, podle kterého budete moci poklad s voucherem přesně identifikovat. Tak se těšte, startujeme už v pondělí 19. 7. 2021!!!!

A co můžete vyhrát? Ceny do soutěže i pokladu věnovali naši skvělí dlouhodobí partneři:

  • Adventure Menu – české jídlo na cesty bez konzervantů a originální samoohřev.
  • Happy Tails – český výrobce kostýmů mořských pannen, funkčních ručníků a pěkných triček.
  • Keen – botky pro děti i dospělé do přírody i do města.
  • MORIS distribution – čelovky, powerbanky a úžasné multitooly.
  • O´Style – české sportovní oblečení pro děti i dospělé.
  • Skibi kids – skvělá výbava od A do Z pro akční mrňata.

Po celé prázdniny budeme rádi, když s námi budete sdílet vaše výlety s hashtagem #AKCNILETO a vytvoříme tak na Facebooku i Instagramu krásnou zeď výletů s dětmi. Pokud označíte i @akcnirodice.cz uděláte nám velkou radost ?

Detailní informace k pokladu!

Poklad bude uschován na různých místech v ČR. Půjde zpravidla o méně profláklé kopečky nebo místa, kam nechodí davy lidí. Poklad bude obsahovat voucher s informacemi, koho kontaktovat pro převzetí. Nálezce prosíme, aby se na místě vyfotili a fotku nám poslali, nebo nasdíleli na sociální sítě s naším označením a označením partnera, který daroval výhru, abychom o vás věděli a mohli dát ostatním vědět, že je poklad již nalezen ?

Soutěž na sociálních sítích

Každý týden v pondělí vyhlásíme na FB a IG soutěž o stejnou cenu, která bude daný týden uschovaná i v pokladu. Soutěžit můžete na obou našich profilech, na každém, prosím, pouze jednou. Holčičky vždy na začátku týdne vylosují výherce a naše partnerská firma vám následně pošle domluvenou odměnu.

Facebookmail

Napsat komentář