Maminko, já chci být Ariel!

Na první pohled kostým na karneval, ve skutečnosti nástroj na dětské štěstí a pomůcka na plavání.

Kostým mořské panny s kvalitní monoploutví je českým výrobkem určeným pro plavání ve stylu mořské panny, takzvaný mermaiding, delfínové vlnění. Pro děti jde o velmi atraktivní a zábavnou sportovní aktivitu, která je pro ně hrou, ale má také významný přínos pro zdravé držení těla, rozvoj pohybového aparátu a správné dýchání. Plavání ve stylu mořských panen je dobrým základem pro nádechové potápění a freediving.

Naše holčičky jej zatím k plavání nepoužily. Na to jsou malinkaté. Nejprve se musí naučit pořádně plavat. Ale i tak pro ně byly kostýmy zážitkem, na který se nezapomíná. Mávat ploutví, krčit kolínka, nakrucovat se jako mořské panny. V kostýmech chtěly být i mimo pláž, Terezka by v něm nejraději i spinkala. Radost milión!

Kostýmy jsou z kvalitních materiálů odolných proti protržení, prodření. Dá se v nich plavat v mořské vodě, nevadí jim chlór. Jsou skladné, snadno je přeperete v pračce. Malým dětem poslouží jako zážitek, který během následujících let můžete proměnit v plaveckou pomůcku.

Kostýmy mořských panen jsou určené pro chlapečky i holčičky, vybrat si můžete z řady barev a líbivých vzorů. Za vším stojí česká značka Happy tails. A kdybyste chtěli nějaký dárek pro sebe rodiče, mrkněte na naši novou knížku Akční rodiče od A do Z.

This slideshow requires JavaScript.

Facebookmail

1 komentář u „Maminko, já chci být Ariel!“

Napsat komentář