Vláčky! Loutky! Co je víc?

Divadlo, které nadchne všechny generace. Nyní nově v Národním technickém divadle na pražské Letné.

Mají vaše děti (nebo i vy) rády vláčky, rády pozorují modelové mašinky, které se projíždí po kolejích, houkají.. líbí se vám večerníček Pohádky o mašinkách? Tak určitě musíte zajít na krásné dětské představení Nejlokomotivovatější lokomotiva. V podobě loutek nebude chybět nejvyšší pan železničář, Šišinka, černokněžník Zababa ani ta největší, nejdražší a nejlokomotivovatější lokomotiva na světě.

Každý dostane vstupenku v podobě jízdenky, kterou následně poctivě zkontroluje a označí pan nebo paní průvodčí. Děti sedí na zemi hned u kolejí s vláčky, vypravěč se jich průběžně ptá na otázky a vtahuje je do děje.  Na své si ale přijdou i dospělí. Z naší skupiny jsem byla z představení  nadšená jak já, tak moje maminka i babička s dědečkem, které nádražácké prostředí provázelo velkou část života.

Na představení jsme byli v prosinci, když se hrálo stylově ještě na pražském Hlavním nádraží, ale věřím, že i v nových prostorech bude mít divadélko své kouzlo a úspěch. Poslední měsíce pro ně nebyly jednoduché a zaslouží si to.

Více na stránkách Prodivadlo.

 

Facebookmail

Napsat komentář