Nejhezčí dárky? Ty domácí!

Výrobky od srdce, s láskou vyráběné. Praktické dárky, které využijete v každé domácnosti. Nápady, které šetří životní prostředí i vaší šrajtofli.

Čemu dáváte přednost? Vlastnoručně dělaným nebo kupovaným dárkům?  Kosmetice a čistícím prostředkům z drogerie nebo z přírodních surovin či ze zbytků, které by v normální domácnosti skončily nejspíš v koši? Pokud rádi tvoříte, snažíte se šetřit přírodu i peněženku, minimalizovat odpad a dáváte rádi vlastnoruční dárečky, mrkněte na serii tří knížek od týmu Smarticular. Budou vám průvodcem, jak vytvořit famózní přípravky a vyhnout se tunám dalšího a dalšího plastu. Protože co si budeme povídat, my akčňáci jsme na krásné přírodě doslova závislí, a občas je třeba se trošinku zastavit a zamyslet se, jestli se o ni nemůžeme zase trošinku lépe starat nebo ji více šetřit.
Recepty jsou jednoduché, levné, výsledky krásné pro oko, šetrné k přírodě a milostivé k vaší peněžence. Pro své nejbližší i pro sebe si můžete vyrobit domácí kosmetiku a drogerii (čističe, prací prášky, pralinky do koupele, prášky do pečiva, přípravky na zoubky, do koupele, na pleť..), ale i recepty na domácí bujony, instantní omáčky, kořenicí pasty, mléka, pomazánky, dokonalé pečivo. Tak honem, honem objednat, ať vám rychle přijdou a můžete tvořit vánoční dárky. A nebo si ji přejte od Ježíška vy ?

 

A o jakých knížkách mluvím?

Na stránkách www.knihykazda.cz najdete ale i další zajímavé tituly na téma příroda novým pohledem. Některé učí děti prostřednictvím milých příběhů k šetrnému vztahu ke zvířátkům, lesu, k přírodě jako takové. Rodiče se mohou inspirovat v knížkách s hrami z lesních školek, tvořením z přírodních materiálů nebo recepty z netradičních kuchařek.

Facebookmail

Napsat komentář