Hurá: Skinners ve verzi pro děti

Ponožkoboty pro dospělé jsme vám již přiblížili v článku „Skinners – Znáte je?„. Nyní je tento český super nápad k dispozici i ve verzi pro děti a vy si jej můžete v rámci kampaně na Hit hitu předobjednat se slevou.

Měli jsme tu čest být mezi prvními, kdo mohl Skinners pro děti vyzkoušet. A pokud je máme v krátkosti zhodnotit, JSOU SUPER! Dětské Skinnersky jsou stejně jako ty dospělácké parádně skladné, z našeho pohledu ideální jako náhradní botky, přezůvky na horskou chatu, do restaurace. Poslouží parádně, když zmoknete, dítko zahučí do kaluže a hlavní botky potřebujete usušit. Oceníte je ale i na hřišti, v lodi nebo na kamenech u vody. Měly by ochránit před ostrými větvemi, kameny i sklem. Je super, že mají protiskluzovou podrážku, nepadají do nich kamínky. Děti (a potažmo i vy rodiče) uvítáte snadné nazouvání a to, že rychle schnou.

Barefoot pro děti – ano nebo ne?
Skinnersky jsou typické barefoot botičky. Otázka, zda je dětem dávat nebo ne, to je samo o sobě kontroverzní téma a ani my na to nemáme jednotný názor. Volíme zlatou střední cestu. Když to jde a na zemi nejsou viditelné ostré předměty, necháváme chodit holky bosky. Jako hlavní boty ale nosí pevné boty (Superfit nebo Keen). Skinnersky nám přijdou jako super doplněk stejně jako třeba protiskluzové botičky k bazénu nebo do vody.

Když jsme se zeptali výrobce na vliv na dětskou nožičku, potvrdil nám, že botky vyvíjeli téměř dva roky po boku s obuvnickými modeláři, opakovaně je testovali v několika školkách, aby si byli jistí velikostí a tvarem boty, který dětem zajistí ochranu a komfort. Za nás (po krátkém vyzkoušení) odvedli dobrou práci.

Skinners pro děti jsou k dispozici od velikosti 26, která odpovídá 16centimetrové stélce a aktuálně si je můžete objednat v předprodeji se slevou 275 Kč v rámci kampaně na Hit hitu.

Recenzi na dospělácké Skinnersky najdete v našem článku Skinners – znáte je?.

This slideshow requires JavaScript.

 

Facebookmail

2 komentáře u „Hurá: Skinners ve verzi pro děti“

Napsat komentář