Vychytávka pro volné ruce: Kawallo

Praktický pásek do kabelky, díky kterému nesete dítko bezpečně na koni a vy máte volné ruce.

Hledáte-li řešení, jak dítku občas ulevit od bolavých nožiček, jak být rychlejší na cestě kamkoliv a zároveň potřebujete mít volné ruce, pás Kawallo může být dobrým řešením. Ocení ho maminky s jedním dítkem, ve 2 dětech je to pomůcka k nezaplacení. Mně osobně každodenně pomáhá – né celý den, ale ve chvílích, kdy se chce Terezka nést a Báru třeba potřebuji tlačit v kočárku. Supr je to i na výlety, když si děti chtějí odpočinout.

Co Kawallo přesně je?

Kawallo je jednoduchý a velmi skladný pás, do kterého dětem zafixujete nožičky a připnete si ho kolem hrudníku. Jedinou podmínkou je, aby vaše dítko dokázalo sedět na koni bez toho, abyste mu drželi ručičky. Pás má řadu certifikací, takže se nemusíte bát o bezpečnost. Zároveň, což je mi moc sympatické, je to nápad jedné české akční rodinky vymyšlený přímo v terénu (prapůvodně měl podobu provazu, kterým rodiče dětem fixovali nožičky) 🙂 Dnes, po mnoha testováních a úpravách, jde o praktický, lehký, funkční a bezpečný výrobek. České ručičky se prostě nezapřou.

A co znamená Kawallo?

To není až tak důležitá informace, ale přišlo mi to vtipné. Kawallo je španělsky kůň. „Nosím na Kawalu“ znamená „nosím na koni“ 🙂

Více se dozvíte tady: http://kawallo.cz/. Nebo mrkněte na video, jak Kawallo používat.

Další tipy na vybavení, pořádnou dávku motivace a cenné triky, jak se zabalit a vypravit na akční dovču nebo výlet s dětmi a přitom se z toho nezbláznit, najdete v naší knížce Akční rodiče od A do Z (je k dostání v elektronické i tištěné verzi) nebo na našich inspirativních setkáních.

Facebookmail

1 komentář u „Vychytávka pro volné ruce: Kawallo“

Napsat komentář